Приготування супів

Додано: 25 лютого 2023
Предмет:
Тест виконано: 52 рази
12 запитань
Запитання 1

Яку крупу при приготуванні перших страв попередньо відварюють?

варіанти відповідей

рисову

перлову

вівсяну

Запитання 2

Бобові у перші страви закладають

варіанти відповідей

звареними до розм'якшення

сирими

звареними до напівготовності

Запитання 3

Молочні супи заправляють

варіанти відповідей

маслом вершковим

топленим жиром

рослинними оліями

Запитання 4

Які з перерахованих супів подають і холодними і гарячими?

варіанти відповідей

 прозорі

пюреподібні

солодкі

Запитання 5

Вкажіть температуру подачі окрошки овочевої

варіанти відповідей

25°C

14°C

55°C

Запитання 6

Для варіння концентрованого бульйону беруть на 1 кг продукту

варіанти відповідей

4-5 л води

3-4 л води

1,25 л води

Запитання 7

Як називають процес освітлення бульйонів?

варіанти відповідей

відтягування

прояснення

процідження

Запитання 8

Щоб подрібнені часточки продуктів в супах-пюре не (крім круп'яних) не осідали в них додають:

варіанти відповідей

масло;

збиті яйця.

розведену борошняну пасеровку

Запитання 9

Холодні перші страви готують на:

варіанти відповідей

хлібному або буряковому квасі; сироватці; кислому молоці;

овочевих відварах або соках; кефірі;

усі варіанти відповіді вірні.

Запитання 10

Для ароматизації солодких супів використовують:

варіанти відповідей

корицю, цедру;

гвоздику

всі варіанти підходять

Запитання 11

Для поліпшення смаку, аромату і як додатковий загусник додають в супи-пюре

варіанти відповідей

Крохмаль

Вершкове масло

Яєчно-молочну суміш, або вершки

Запитання 12

Біск-це суп з

варіанти відповідей

Риби

Ракоподібних

Птиці

Овочів та грибів

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест