Як класифікують перші страви?
Як класифікують супи за температурою подачі?
Від чого залежить смак бульйону?
Яке співвідношення води до 1 кілограму продукту, при варінні бульйонів?
З яких грибів готують грибний бульйон?
Яка особливість подачі львівського борщу?
Що потрібно додати, щоб солянка мала гострий смак?
Коли потрібно закладати картоплю в борщ, якщо до його складу входить квашена капуста?
Бульйон для капусняка запорізького варять:
Якими способами нарізки нарізають солоні огірки для приготування розсольнику?
Яку рибу використовують для приготування юшки рибної херсонської?
Якій теплові обробці піддають породукти під час приготування кулешиків?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома