Що є обов’язковою складовою частиною юшок?
Які види бульйонів ви знаєте?
Як нарізають овочі для приготування юшок з макаронними виробами?
Які крупи закладають у бульйон сирими перед картоплею і пасеровкою?
Чим можна замінити томатне пюре в юшці картопяні?
Завдяки чому юшки набувають золотистого забарвлення?
Що роблять з пшоном перед закладанням у суп?
Готуючи юшку селянську з крупами, які з них закладають одночасно з овочами?
За скільки хвилин до закінчення варіння юшок, їх заправляють сіллю і спеціями?
Юку картопляну можна готувати хз такими бобовими:
Як нарізають капусту для супу селянського?
За скільки часу до готовності засипають геркулес, готуючи юшку з крупами?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома