Приготування та відпуск страв з яєць

Додано: 7 березня
Предмет:
12 запитань
Запитання 1

Обери декілька правильних тверджень. При роботі в гарячому цеху кухар повинен застосовувати наступні правила:

варіанти відповідей

захаращувати проходи між столами

перевірити справність електроприладів

надягнути спецодяг, прибрати волосся

тримати ніж лезом до себе

передавати ніж ручкою від себе

зберігати робочі інструменти на краю електричної плити

Запитання 2

Обери правильну назву та призначення устаткування, що зображене на фото:

варіанти відповідей

пароконвектомат для обробки яєць

камера для зберігання яєць

апарат для приготування яєць пашот

яйцеварка для варіння яєць

Запитання 3

Обери декілька варіантів кухонного посуду для варіння яєць із перелічених нижче:

варіанти відповідей

сотейники

наплитні казани

каструлі з сітками

листи

порційні сковороди

миски

Запитання 4

Обери правильне твердження. На фото зображено прилад для:

варіанти відповідей

зберігання чаю гарячим

приготування кави

приготування омлету

для зберігання їжі в гарячому стані

Запитання 5

Обери правильне твердження. В столовій глибокій тарілці, що зображена на фото, подають страви з яєць.

варіанти відповідей

так, тільки варені яйця

так, тільки омлети і яєшню

так

ні, не подають

Запитання 6

Обери назву кухонного посуду, що зображений на фото і призначений для подавання яєць:

варіанти відповідей

тарель

кокотниця

пашотниця

порційна сковорода

чаша для яєць

розетка

Запитання 7

Обери декілька видів теплового устаткування, яке необхідне у гарячому цеху для пригтування страв із наведених нижче варіантів:

варіанти відповідей

електрична плита

жарові шафи

електричні сковороди

пароконвектомат

фритюрниця

яйцеварка

Запитання 8

Обери декілька варіантів немеханічного устаткування, яке розміщено в гарячому цеху із наведених нижче варіантів:

варіанти відповідей

виробничі столи

холодильні шафи

пересувні стелажі

електричні плити

виробничі ванни

Запитання 9

Обери декілька варіантів кухонного інвентарю, яким користується кухар при приготуванні страв з яєць із наведених нижче варіантів:

варіанти відповідей

шумівка

вінчики

черпаки

кухонні лопатки

дерев'яні копистки

Запитання 10

При варінні яєць у наплитному посуді, воду не доливають до верху на:

варіанти відповідей

1-2 см

2-3 см

3-4 см

4-5 см

Запитання 11

Як ви вважаєте? Чи допускається подача яєшні в таких сковородах, як на фото?

варіанти відповідей

ні, не допускається

так, якщо це порційні сковороди

так, якщо це нова сковорода

категорично ні

Запитання 12

Обери варіант призначення кухонного інвентарю, зображеного на фото:

варіанти відповідей

для відокремлення жовтка від білка яєць

для варіння яєць

для зберігання яєць

для заморожування яєць

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест