Приготування тіста

Додано: 20 квітня 2023
Предмет:
Тест виконано: 4 рази
8 запитань
Запитання 1

Який інгредієнт не кладуть в тісто для млинців?

варіанти відповідей

молоко

повидло

яйця

борошно

Запитання 2

Перший млинець готується на ......

варіанти відповідей

розпеченій пательні

теплій пательні

холодної пательні

Запитання 3

Яке блюдо традиційно готують на Масляну?

варіанти відповідей

паску

кутю

салат

млинці

Запитання 4

Чим відрізняється тісто для оладок від тіста для млинців?

варіанти відповідей

тісто для млинців готується з додаванням соди

тісто для оладок рідшої консистенції

тісто для оладок більш густої консистенції

Запитання 5

Коли дріжджове тісто готують опарним способом?

варіанти відповідей

коли в тісто йде багато здоби

щоб підвищити вихід виробів

щоб прискорити процес приготування

Запитання 6

Пористу структуру і збільшення об'єму тіста досягають його:

варіанти відповідей

пористість

газоутворююча здатність

водоутримуюча здатність

Запитання 7

Яке борошно буде кориснішим для організму людини?

варіанти відповідей

обойне

І сорту

ІІ сорту

вищого сорту

Запитання 8

Готують страви та гарніри з борошна в:

варіанти відповідей

кулінарному цеху

гарячому цеху

кондитерському цеху

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест