Вкажіть технологічні властивості борошна.
Порошкоподібний продукт, який одержують при розмелюванні хлібних злаків, це -:
Для приготування тіста використовують:
При приготуванні дріжджового тіста рідину підігрівають до температури:
Розпушувачі застосовують для того щоб:
Основною сировиною для приготування дріжджового тіста є:
Пружна еластична маса, яка утворюється під час набухання нерозчинних білків борошна:
Яєчний меланж це-
Мікроорганізми (грибки), які складаються з окремих нерухомих клітин, це - :
Дріжджове тісто рідкої консистенції- це
Дріжджове тісто готують...
Невелий пиріг або печений пиріжок напівзакритого типу з дріжджівого тіста з (м*ясною,грибною,рибною начинкою) це-
Для поліпшення зовнішнього вигляду виробів з дріжджового тіста, їх поверхню передвипіканням (за 5 – 10 хвилин):
Для поліпшення зовнішнього вигляду виробів поверхню їх перед випіканням змащують?
Вкажіть причину виникнення такого недоліку при приготуванні дріжджового тіста - тісто не підходить або процес бродіння проходить мляво....
Вкажіть розпушувачі для приготування прісного здобного тіста?
Вкажіть правильний варіант набору сировини для приготування здобного тіста...
Яка тістова основа піци?
Назвіть основний компонент піци..
В якій послідовності повинен змінюватися смак піци:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома