Приготування відварної птиці та кролика

Додано: 23 лютого 2023
Предмет:
Тест виконано: 13 разів
5 запитань
Запитання 1

У яку воду кладуть тушки птиці або кролика?

варіанти відповідей

холодну

теплу

киплячу

Запитання 2

Яка пропорція води та м'яса при варінні?

варіанти відповідей

на 1 кг м'яса 2-2,5 л води

на 1 кг м'яса 1-1,5 л води

на 1 кг м'яса 2-3 л води

Запитання 3

Коли додаємо спеції при варінні м'яса?

варіанти відповідей

на при кінці

коли закипіло

на початку

взагалі не кладемо

Запитання 4

При якій температурі варять м'ясо птиці та кролика?

варіанти відповідей

100-120 градусів

50-70 градусів

85-90 градусів

Запитання 5

Як перевірити готовність м'яса?

варіанти відповідей

кухарською голкою, проколюючи частину ніжок (голка вільно проходить, сік прозорий)

кухарською голкою, проколюючи грудинку (голка важко проходить, сік рожевий)

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест