В кондитерському цеху для оздоблення виробів використовують декілька окремих приміщень з різним призначенням. Обери їх з наведених нижче:
Технологічну лінію для приготування помадок, сиропів і начинок оснащують устаткуванням. Обери необхідне устаткування з наведеного нижче:
У приміщенні для оздоблення кондитерських виробів необхідно дотримуватися температури повітря:
Приміщення для оздоблення кондитерських виробів оснащують спеціальним устаткуванням. Обери з того, що наведене нижче:
Для нарізання бісквіту використовують спеціальні ножі. Обери з нижче наведених фото:
Для нанесення крему на кондитерські вироби використовують інструменти та пристосування:
Які є види оздоблень з шоколаду?
Для виготовлення оздоблюючих н/ф з шоколаду використовують устаткування. Оберіть з того, що наведене нижче:
Для оздоблення кондитерських виробів шоколадом кондитер використовує інструменти, інвентар, пристосування за призначенням. Оберіть з того, що наведене нижче:
Троянди з крему кондитер виготовляє з використанням спеціальних інструментів, пристосувань. Обери їх на фото:
З якою метою в кондитерських цехах організовують приміщення експедиції?
При якій температурі допускається зберігання кондитерських виробів з кремом?
У кожну упаковку з кондитерськими виробами вкладають талон.Яку інформацію містить талон?
При якій температурі допускається зберігання кондитерських виробів без крему?
Для рівномірного нанесення крему та його вирівнювання на тортах кондитер використовує різні інструменти, інвентар. Обери їх з нижче наведених фото:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома