Приміщення для оздоблень кондитерських виробів

Додано: 25 лютого
Предмет:
15 запитань
Запитання 1

В кондитерському цеху для оздоблення виробів використовують декілька окремих приміщень з різним призначенням. Обери їх з наведених нижче:

варіанти відповідей

для просіювання борошна

для приготування помадок, сиропів і начинок

для оздоблення виробів

експедиція

Запитання 2

Технологічну лінію для приготування помадок, сиропів і начинок оснащують устаткуванням. Обери необхідне устаткування з наведеного нижче:

варіанти відповідей

електроплити

збивальні машини

виробничі столи та стелажі

м'ясорубки

Запитання 3

У приміщенні для оздоблення кондитерських виробів необхідно дотримуватися температури повітря:

варіанти відповідей

+15 +16 С

+17 +18 С

+18 +20 С

+20 +22 С

Запитання 4

Приміщення для оздоблення кондитерських виробів оснащують спеціальним устаткуванням. Обери з того, що наведене нижче:

варіанти відповідей

електроплити, холодильні шафи, виробничі столи, котли

м'ясорубки, збивальні машини, виробничі столи, тістомісильні машини

виробничі столи, стелажі, збивальні машини, холодильні шафи

мийні ванни, пароконвектомати,збивальні машини, холодильні шафи

Запитання 5

Для нарізання бісквіту використовують спеціальні ножі. Обери з нижче наведених фото:

варіанти відповідей
Запитання 6

Для нанесення крему на кондитерські вироби використовують інструменти та пристосування:

варіанти відповідей

кондитерські мішки з різними насадками

кондитерські шприци

трафарети

корнетики

Запитання 7

Які є види оздоблень з шоколаду?

варіанти відповідей

об'ємні фігурки

"вусики"

плоскі фігури

стружка

Запитання 8

Для виготовлення оздоблюючих н/ф з шоколаду використовують устаткування. Оберіть з того, що наведене нижче:

варіанти відповідей

холодильна шафа

електрична плита

виробничий стіл

збивальна машина

Запитання 9

Для оздоблення кондитерських виробів шоколадом кондитер використовує інструменти, інвентар, пристосування за призначенням. Оберіть з того, що наведене нижче:

варіанти відповідей

корнетик

форма (маталева, пластикова, силіконова)

кондитерський мішок

кондитерський шприць

Запитання 10

Троянди з крему кондитер виготовляє з використанням спеціальних інструментів, пристосувань. Обери їх на фото:

варіанти відповідей
Запитання 11

З якою метою в кондитерських цехах організовують приміщення експедиції?

варіанти відповідей

для замішування тіста

для випікання виробів

для оздоблення кондитерських виробів

для зберігання виробів

Запитання 12

При якій температурі допускається зберігання кондитерських виробів з кремом?

варіанти відповідей

-5 - 0 С

0 + 3 С

+4 +8 С

+8 + 10 С

Запитання 13

У кожну упаковку з кондитерськими виробами вкладають талон.Яку інформацію містить талон?

варіанти відповідей

назва виробу, склад продуктів, термін придатності, прізвище та ім'я кондитера

назва підприємства-виробника, рецептура приготування, термін придатності виробу

назва підприємства-виробника, назва виробу, час і дата виготовлення, вага виробу, прізвище бригадира зміни

назва підприємства-виробника, назва виробу, час і дата виготовлення, термін придатності

Запитання 14

При якій температурі допускається зберігання кондитерських виробів без крему?

варіанти відповідей

+4 +8 С

+8 +10 С

+12+15 С

+16 +18 С

Запитання 15

Для рівномірного нанесення крему та його вирівнювання на тортах кондитер використовує різні інструменти, інвентар. Обери їх з нижче наведених фото:

варіанти відповідей

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест