Проба

Додано: 30 квітня 2020
Предмет: Біологія, 1 клас
Тест виконано: 3 рази
5 запитань
Запитання 1

При виявленні бою пляшок алкогольних напоїв отримувач зобов'язаний:

варіанти відповідей

не звертати уваги;

зберігати їх горличка з корком;

зробити відмітку в супровідних документах.

Запитання 2

Постачальник несе відповідальність за випадіння винного каменю, помутніння лікеро-горілчаних виробів, коньяку, інших міцних напоїв, вина, помутніння шампанського і витікання мінеральних вод, якщо вони зберігались в належних умовах і час зберігання не перевищує гарантійних термінів.

варіанти відповідей

ні;

так.

Запитання 3

Для визначення повноти наливу пива відбирають:

варіанти відповідей

5 пляшок;

2 пляшки;

1 пляшку;

10 пляшок.

Запитання 4

Для контролю стійкості кольору, аромату і смаку безалкогольних напоїв, квасу і сиропу відбирають:

варіанти відповідей

по 2 пляшки;

1 пляшку;

10 пляшок;

5 пляшок.

Запитання 5

Пяшки з пробою зберігають:

варіанти відповідей

при температурі від 20 до 50 не більше 14год;

при температурі від 00 до 50 не більше 24год;

при температурі від 00 до -50 не більше 4год;

при температурі від 00 до 150 не більше 2год;

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест