Як поділяються кондитерські товари залежно від використовуваної для їх виготовлення сировини?
Відмітні ознаки желейного мармеладу від фруктово-ягідного.
Назвіть особливості мармеладу пат?
У чому полягають особливості виготовлення пастили?
Яка різниця між зефіром і пастилою?
Чим варення відрізняється від джему?
Уварюванням якої сировини виготовляють повидло?
Відмітні ознаки цукатів?
Як поділяється карамель залежно від складу?
Види льодяникової карамелі:
Чим відрізняється горіхова начинка від марципанової?
Відмітні ознаки збивних начинок?
Чим відрізняється шоколад десертний від звичайного?
Чим відрізняється шоколад з начинкою від шоколаду з добавками?
Чим відрізняється посивіння шоколаду цукрове від жирового?
Відмітні ознаки цукерок з корпусами на основі праліне
Чим відрізняється ірис від цукерок?
Як поділяють драже залежно від корпусу?
Відмітні ознаки халви
Чим відрізняється печиво затяжне від цукрового?
Чим відрізняються пряники сирцеві від заварних?
Чим відрізняються тістечка від тортів?
Укажіть, на які торгові сорти поділяється варення залежно від якості?
За якими органолептичними показниками здійснюють оцінку якості карамелі?
Укажіть види шоколаду, які виробляє промисловість, залежно від рецептури та технології виробництва.
Укажіть найпоширеніший дефект шоколаду та шоколадних виробів, який змінює їх колір і не допускається при їх реалізації
За якими органолептичними показниками здійснюють оцінку якості цукерок?
Укажіть показник якості, який характеризує пористість печива та галет.
Укажіть дефекти, які виникають у вафлях при їх зберіганні у несприятливих умовах.
Укажіть температуру зберігання тортів, тістечок.
Назвіть строки зберігання цукрового печива при t від 17 до 18 оС
Чим відрізняються кекси від рулетів?
Якого виду випускають мармелад желейний?
При якій температурі зберігають пастильні вироби?
Особливостями мармеладу желейного є:
Пастильні вироби характеризуються:
Назвіть особливості затяжного печива
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома