елітна, класична, особлива
напій, одержаний подвійним перегоном перебродженого соку зрілої блакитної агави
горілка з кокосової пальми
японський національний напій, який називають рисовою горілкою
ром поділяють
віскі поділяють
напій, створений з витримки спирту з жита з додаванням ячмнного солоду, настояний на ягодах ялівцю
напій, створиний з витримки спирту з цукрової тростини 4-5 років у дубових бочках
напій зі спитру з ячмінного солоду, витриманий в обвуглених бочках, міцність 45% об
лікери поділяють
купаж різних напоїв і домішок називають
настоянки поділяють
за строком витримки та якістю вина поділяють
за технологією витримки вина поділяють
столові вина поділяють
ігристі вина поділяють
Коньяки з позначенням КВ, КВВЯ, КС,ДС
алкогольний напій виготовлений з дистилятів виноградної сировини або дистилятів зброджених фруктово-ягідних соків
пиво за способом механічної обробки поділяють
пиво за способом теплової обробки поділяють
слабоалкогольні напої залежно від вмісту діоксиду вуглецю поділяють
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома