Прості форми нарізки овочів

Додано: 7 лютого 2023
Предмет:
Тест виконано: 1482 рази
11 запитань
Запитання 1

1. До простих форм нарізки овочів відносять?

варіанти відповідей

 А) бочечки;

 Б) часточки;

В) кружальця;

Г) кульки.

Запитання 2

2. Розміри соломки становлять?

варіанти відповідей

А) довжина 3-5 см, квадратний переріз 0,3х0,3;

Б) довжина 4-5 см, квадратний переріз 0,2х0,2;

В) довжина 4-5 см, квадратний переріз 0,1х0,1;

Запитання 3

3) Шашками нарізають такі овочі?

варіанти відповідей

А) капусту, моркву, буряк;

Б) цибулю, цибулю-порей, броколі;

В) тільки капусту;

Г) жодна відповідь не вірна.

Запитання 4

4) Картоплю, нарізану великим кубиком використовують:

варіанти відповідей

А) для припускання;

Б) для тушкування;

В) для запікання.

Запитання 5

5) Дрібне січення використовується для?

варіанти відповідей

А) для гарнірів, рагу;

Б) для других страв;

В) для фаршів, начинок.

Запитання 6

6) Довжина брусочків становить?

варіанти відповідей

А) 5-6 см;

Б) 8-9 см;

В) 3-4 см;

Г) жодна відповідь не вірна.

Запитання 7

7) Розміри кубика великого становить?

варіанти відповідей

А) 1,5-2,0 см;

Б) 2,0-2,5 см;

В) 2,5-3,0 см.

Запитання 8

8) Шашки використовують для?

варіанти відповідей

А) супів холодних;

Б) салатів;

В) супу та рагу овочевого;

Г) начинок.

Запитання 9

9) Кільця нарізають з таких овочів?

варіанти відповідей

А) цибуля, часник;

Б) перець, цибуля;

В) перець, томати;


Г) жодна відповідь не вірна.

Запитання 10

10) Щоб приготувати вінегрет застосовують такі форми нарізування?

варіанти відповідей

А) брусочки;

Б) кубики;

В) часточки;

Г) скибочки.

Запитання 11

11) Картоплю для супів можуть нарізати такими формами?

варіанти відповідей

А) брусочки, часточки, кружальця;

Б) соломка, скибочки, кубики;

В) кубики, брусочки, часточки.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест