Основою будь-якого бутерброда є..
Відкриті бутерброди - це...?
Послідовність приготування бутербродів така:
1.Приготувати бутерброди.
2. Підготувати хліб та продукти.
3. Подати до столу.
4. Нарізати хліб та подрібнити підготовлені продукти.
5. Оздобити бутерброди для подачі до столу.
Канапе - це
Обов'язкові страви столу до Великодня:
До гарячих напоїв відносяться:
Створення малюнків, фігур чи візерунків за допомогою молока, зубочистки, трафарета називають
Виберіть правильну послідовність заварювання чаю
1)ополоснути чайник кілька раз окропом;
2) залити чай окропом;
3) засипати порцію сухого чаю у заварник;
4) долити чайник окропом;
5) настоювати 4-5хв.
Овочеві салати - надзвичайно корисні страви, які:
(обрати декілька правильних)
Мистецтво художнього нарізання овочів називається...
Обрати правильні пункти столового етикету:
Для сервірування столу необхідні
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома