Риба

Додано: 19 жовтня 2020
Предмет:
Тест виконано: 192 рази
11 запитань
Запитання 1

Найціннішою у харчуванні є риба::

варіанти відповідей

морожена

жива

копчена

охолоджена

Запитання 2

Терміни зберігання живої риби:

варіанти відповідей

1-2 дні

5-6 днів

7 днів

10 днів

Запитання 3

  Яка риба має температуру в м’язах +5оС?

варіанти відповідей

копчена

жива

охолоджена

морожена 

Запитання 4

 Яка риба має температуру в м’язах -6оС




варіанти відповідей

охолоджена

заморожена

підморожена

свіжа

Запитання 5

 Які риби дозрівають при засолюванні?

варіанти відповідей

тріскові

оселедцеві

камбалові

коропові

Запитання 6

 При маринованому засолі використовують обов’язково:

варіанти відповідей

сіль

цукор

оцет

спеції

Запитання 7

Як називають спосіб копчення, температура якого дорівнює 200оС?





варіанти відповідей

холодне

гаряче

з використанням коптильної рідини

жодної правильної відповіді

Запитання 8

 Сушені рибні товари містять вологи:

варіанти відповідей

50 %

38 %

60 %

45 %

Запитання 9

В’ялені рибні товари містять вологи:

варіанти відповідей

40-50 %

60-70 %

55-60 %

70-80 %

Запитання 10

Назвіть натуральні рибні консерви:

варіанти відповідей

тріска в томатному соусі

скумбрія чорноморська в бульйоні

“шпроти”

Запитання 11

 Солені, пряні, мариновані рибні продукти, герметичного закупорені, але не підлягають стерилізації:

варіанти відповідей

консерви натуральні

консерви в томаті

пресерви

консерви в олії

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест