Риба і риботовари (ППТ 3р Т№6)

Додано: 2 березня 2023
Предмет:
Тест виконано: 20 разів
6 запитань
Запитання 1

Спосіб консервування, при якому риба просочується продуктами теплового розкладання деревини, називається 

варіанти відповідей

соління

копчення

замороження

охолодження

Запитання 2

Оберіть фото на якому зображено рибу гарячого копчення

варіанти відповідей
Запитання 3

Найцінніший рибний продукт, в якому повністю зберігаються всі поживні речовини.

варіанти відповідей

жива риба

риба охолоджена

риба морожена

риба солена

риба копчена

Запитання 4

Визначте описаний вид посолу риби: окрім кухонної солі, цукру і прянощів додають оцтову кислоту

варіанти відповідей

простий посол

пряний посол

спеціальний (солодкий) посол

маринований посол

Запитання 5

Найефективніший метод заморожування риби при температурі -195°С, тривалість процесу – 10-15 хвилин

варіанти відповідей

Заморожування в льодосольових сумішах

Заморожування рідким азотом 

Заморожування в морозильних камерах 

Заморожування в швидкоморозильних апаратах

Запитання 6

Така вада солоної риби, як в'яла консистенція і гнильний запах в м'ясі риби (результат розкладання білкових речовин) називається

варіанти відповідей

затягування

перезрівання

зварювання

загар

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест