Обробка риби та рибні н/ф

Додано: 24 квітня 2020
Предмет:
Тест виконано: 19 разів
7 запитань
Запитання 1

Для риби в тісті риби нарізують:

варіанти відповідей

брусочками

скибочками

кубиками

Запитання 2

Рибу в тісті смажать:

варіанти відповідей

основним способом

у фрітюрі

гріль

Запитання 3

Крученики рибні фарширують:

варіанти відповідей

ріпчаста цибуля, варені яйця, сіль, перець

січена натуральна маса, пшеничний хліб, пасерована ріпчаста цибуля, сирі яйця. сіль, перець

сало шпик, сіль, перець

Запитання 4

Крученики з риби:

варіанти відповідей

смажать

тушкують

варять

смажать,тушкують

Запитання 5

Для таких н/ф як риба в тісті та крученики використовують:

варіанти відповідей

філе з шкірою

чисте філе

цілі тушки

Запитання 6

Судака або коропа фарширують через:

варіанти відповідей

черевце

спинний отвір

саму шкіру

Запитання 7

Яку рибу заправляють кільцем?


варіанти відповідей

осетра

стерлядь

сервюгу

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест