Розв'язуємо складені задачі.

Додано: 11 травня 2020
Предмет: Математика, 2 клас
10 запитань
Запитання 1

Аня зібрала 5 грибів, а Таня - у 2 рази більше. Скілька всього грибів зібрали дівчатка?

варіанти відповідей

10 грибів

15 грибів

34 гриба

6 грибів

Запитання 2

Сашко зловив 3 рибини, а Юрко - у 4 рази більше. На скільки рибин менше зловив Сашко, ніж Юрко?

варіанти відповідей

На 9 рибин

На 12 рибин

На 8 рибин

Порівну

Запитання 3

Андрій розв'язав 2 стовпчики прикладів по 4 в кожному. Марійка розв'язала 2 стовпчики прикладів по 6 у кожному. На скільки більше прикладів розв'язала Марійка ніж Андрій?

варіанти відповідей

На 2 приклади

На 4 приклади

На 6 прикладів

На 8 прикладів

Запитання 4

До одного поїзда причепили 8 вагонів з вантажем, а до другого - у 2 рази менше. Скільки вагонів причепили до двох поїздів?

варіанти відповідей

48 вагонів

12 вагонів

10 вагонів

30 вагонів

Запитання 5

Зі старої яблуні садівник зібрав 35 кг яблук, а з молодої - у 7 разів менше. На скільки більше кг яблук зібрав садівник зі старої яблуні, ніж з молодої?

варіанти відповідей

На 9 кг

На 28 кг

На 30 кг

На 27 кг

Запитання 6

Всім тваринам в зоопарку дають 200 кг сіна. Слонові дають 80 кг, а верблюдові - у 4 рази менше. Решту дають зубру. Скільки кг сіна дають слонові і зубру разом?

варіанти відповідей

160 кг

180 кг

100 кг

150 кг

Запитання 7

5 кг слив коштують 50 грн. Скільки кілограмів ананасів можна купити на 30 грн, якщо ціна слив і ананасів однакова?

варіанти відповідей

3 кг

300 г

3 500 г

3

Запитання 8

За три дні швачка пошила 27 сарафанів. Скільки днів їй потрібно, щоб пошити 135 сарафанів, якщо вона працюватиме з тією ж продуктивністю?

варіанти відповідей

19 днів

15 днів

9 днів

14 днів

Запитання 9

За 8 годин перший робітник виготовляє 88 деталей. Скільки деталей виготовить за 10 годин другий робітник, якщо працюватиме з тією самою продуктивністю? Вкажіть правильний порядок дій.

варіанти відповідей

88-10=77

88-77=11

8*10=80

88-80=8

88*8=704

704:11=64

88:8=11

11*10=110

Запитання 10

Автомобіль за 6 год проїхав 342 км. На скільки кілометрів більше він проїде за 9 год, якщо їхатиме весь час з однаковою швидкістю? Обери правильнІ варінти розв'язку

варіанти відповідей

6+3=9

342:9=29

29*5=145

342:6=57

9-6=3

57*3=171

342:3=171

342:6=57

57*9=513

513-342=171

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест