Розв'язуємо задачі на знаходження двох добутків

Додано: 28 січня 2022
Предмет: Математика, 3 клас
Тест виконано: 137 разів
6 запитань
Запитання 1

1 .Одного разу Нюша зібралася намалювати натюрморт. Вона зібрала всі свої олівці і розклала їх у 4 коробки по 9 олівців в кожній. Скільки всього олівців є у Нюши?

варіанти відповідей

63

32

36

24

Запитання 2

Одного погожого ранку Крош і Їжачок катались на гойдалці і милувались природою . Вони домовились , що намалюють красивий пейзаж для Нюш. Для цього їм потрібні були фарби. У Кроша було 2 упаковки гуаші по 6 баночок з фарбами,а у Їжачка 3 упаковки акварелі по 9 баночок. Скільки всього баночок з фарбами було у друзів ?

Яка перша дія задачі?

варіанти відповідей

2*6

6*2

Запитання 3

Кар Карич сидів у саду і малював свій автопортрет. Проте йому не вистачило олівців. Він пішов до магазину і придбав на 48 грн. - 3 упаковки олівців по 8 грн кожна та 4 упаковки фломастерів. Яка була ціна 1 упаковки фломастерів ?

варіанти відповідей

4 грн

6 грн

8 грн

10 грн

Запитання 4

Нюша та Бараш були справжніми друзями . Але одного разу вони не поділили фарби, якими любили малювати красиві картини. Бараш запевняв, що Нюша забрала собі більше. На скільки менше було фарб у Бараша, якщо він мав 2 упаковки по 4 кольори, а Нюша 3 упаковки по 6 кольорів?

варіанти відповідей

На 8 кольорів

На 18 кольорів

На 10 кольорів

Запитання 5

Совуня надіслала своїм друзям, Крошу та Копатичу, кольорову крейду. Вони збирались розмалювати доріжку перед будинком Нюші. Крош отримав -

3 коробки по 8 брусочків, а Копатич - 2 коробки по 4 брусочки. У скільки раз більше отримав крейди Крош, ніж Копатич ?

варіанти відповідей

У 24 рази

У 3 рази

У 8 разів

Запитання 6

У містечку, де жили Смішарики влаштували свято для всіх, хто любить малювати. Для привітання самих активних художників, Крош та Нюша приготували квіткові букети. Нюша - 5 букетів ромашок по 3 квітки в кожному, а Крош зробив букети із волошок по 7 квіток у кожному. Разом вони використали 43 квіточки. Скільки букетів із волошками зробив Крош для свята?

варіанти відповідей

4 букети

6 букетів

2 букети

10 букетів

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест