Самообслуговування

Додано: 23 березня 2020
Предмет: Трудове навчання, 3 клас
Тест виконано: 113 разів
12 запитань
Запитання 1

З чого розпочинається сервірування столу?

варіанти відповідей

З розстановки стільців.

З розстановки тарілок.

Запитання 2

Скільки сантиметрів скатертини має звисати нижче краю столу?

варіанти відповідей

20 - 30см.

50 - 60см.

Запитання 3

Де слід класти серветки від тарілки?

варіанти відповідей

Ліворуч, або на дно тарілки.

Праворуч, або на дно тарілки.

Запитання 4

Скільки є видів тарілок?

варіанти відповідей

3

4

Запитання 5

Які є види тарілок?

варіанти відповідей

Супова, сервірувальна, тарілка для гарячого, пиріжкова (десертна).

Супова, для гарячого, десертна.

Запитання 6

Для чого використовують пиріжкову тарілку?

варіанти відповідей

Хліба, кондитерських виробів, десертів.

Вареників, пирогів, пельменів.

Запитання 7

В якій руці необхідно тримати ніж під час обіду?

варіанти відповідей

В лівій.

В правій.

Запитання 8

Скільки зубців має десертна виделка?

варіанти відповідей

2

4

Запитання 9

Пережовувати їжу слід...

варіанти відповідей

Із закритим ротом.

Із відкритим ротом.

Запитання 10

Чи можна під час їди читати за столом?

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 11

Після розмішування цукру у чаї потрібно витягати ложечку?

варіанти відповідей

Так.

Ні.

Запитання 12

Якщо серветка під час обіду впала на підлогу треба...

варіанти відповідей

Підняти.

Попросити дати чисту.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест