Наука, що вивчає вплив різноманітних факторів навколишнього середовища і виробничої діяльності на здоров’я людини, її працездатність, тривалість життя, розробляє практичні заходи оздоровлення умов життя і праці людини - це
Наука, що вивчає вплив виробничого процесу та навколишнього середовища на організм працівників з метою розробки санітарно-гігієнічних та лікувально-профілактичних заходів, спрямованих на створення найбільш сприятливих умов праці, забезпечення здоров’я та високого рівня працездатності людини - це...
Сукупність практичних заходів, спрямованих на оздоровлення середовища, що оточує людину - це...
Система організаційних та технічних заходів, що спрямовані на усунення потенційно-небезпечних виробничих факторів і запобігання професійним захворюванням та отруєнням - це
Гігієна праці не розглядає питання
Надмірне напруження нервової системи; тривале вимушене положення тіла; надмірне напруження рухового апарату та окремих органів чуття; нераціональний режим праці - це
Продукти, що надійшли в тарі (мішках, бочках, ящиках), приймають в
Продукти, що швидко псуються, необхідно прийняти протягом
Швидкопсувні харчові продукти після розтину упаковки в процесі реалізації слід реалізувати в термін не більше _____ годин з моменту її розтину, не перевищуючи кінцевого терміну реалізації, при дотриманні умов зберігання (температура, вологість).
Процес приготування кремів та оформлення кондитерських виробів здійснюється при температурі приміщення
Незаправлені салати та вінегрети потрібно зберігати при температурі 6 °С ...
Для надання харчовому продукту специфічного аромату як ароматизатори не використовуються
Оберіть неправильне твердження щодо принципів використання харчових барвників.
Оберіть неправильне твердження щодо принципів використання ароматичних речовин.
Не забороняється приймати для використання в закладах ресторанного господарства такі харчові продукти
Оберіть неправильне твердження щодо швидкопсувних харчових продуктів.
Оберіть неправильне твердження щодо санітарних вимог до утримання території закладів ресторанного господарства.
Оберіть неправильне твердження.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома