Гігієна – наука про...
Нагляд за дотриманням Санітарних правил покладено на:
Вигрібні ями і сміттєзбірники розміщують від вікон і дверей виробничих приміщень на відстані не ближче:
Санітарія – це ...
Державний нагляд та контроль за якістю та безпекою харчових продуктів здійснюється
Ділянка забудови для ЗРГ повинна бути віддаленою від звалищ не менше ніж на
Мінімальна температура гарячої води в ЗРГ має бути не нижчою
Всі виробничі приміщення ЗРГ розміщують на
Основними чинниками, які формують мікроклімат приміщень є
Цехи, що додатково обладнуються місцевими системами штучної вентиляції
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома