Яка основна мета дотримання санітарно-гігієнічних норм на кухні?
Що таке перехресне забруднення і як його можна запобігти?
Які основні етапи процесу миття посуду після контакту з сирими продуктами?
Яка температура води є оптимальною для миття обробних дощок після роботи з сирим м’ясом?
Як правильно розморожувати м’ясо?
Які овочі потребують особливо ретельного миття перед приготуванням?
Як правильно зберігати рибу після розморожування?
Який матеріал обробних дощок є найгігієнічнішим?
Як часто слід дезінфікувати м’ясорубку?
Які особисті гігієнічні вимоги повинен дотримуватися кухар?
Захворювання, при яких працівники закладу ресторанного господарства не допускаються до роботи:
Особливо ретельно необхідно мити під проточною водою:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома