Порціоноване м'ясо для перших страв може під час відпуску зберігатися в бульйоні при температурі не
Транспортні засоби для перевезення продтоварів дезінфікують не рідше одного разу
Масло вершкове зберігають
Санітарними правилами допускається зберігання картоплі у воді при t0 не вище 120С протягом не більше
Вітамін, який руйнується під час теплової обробки, навіть, при дотриманні всіх вимог
Розморожена риба
Продукт, який небхідно замочувати на 30 хвилин у холодній воді перед тепловою обробкою
Мішки з сипкими продуктами укладаються на стелажах штабелями, не більше
Згідно з санітарними правилами забороняється розморожувати м'ясо
Крупи, борошно, цукор слід зберігати в
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома