Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічного процесу в зрг

Додано: 29 квітня 2020
Предмет:
Тест виконано: 443 рази
10 запитань
Запитання 1

Порціоноване м'ясо для перших страв може під час відпуску зберігатися в бульйоні при температурі не

варіанти відповідей

вищій ніж 700С

нижчій ніж 700С

вищій ніж 500С

нижчій ніж 500С

Запитання 2

Транспортні засоби для перевезення продтоварів дезінфікують не рідше одного разу

варіанти відповідей

на тиждень

в день

в два дні

в п'ять днів

Запитання 3

Масло вершкове зберігають

варіанти відповідей

у тарі постачальника

у лотках

на чистих стелажах

в оборотній тарі

Запитання 4

Санітарними правилами допускається зберігання картоплі у воді при t0 не вище 120С протягом не більше

варіанти відповідей

1-2 години

2-3 години

3-4 години

6 годин

Запитання 5

Вітамін, який руйнується під час теплової обробки, навіть, при дотриманні всіх вимог

варіанти відповідей

вітамін А

вітамін С

вітамін групи В

вітамін РР

Запитання 6

Розморожена риба

варіанти відповідей

зберіганню не підлягає

зберігається не більше 6 годин

зберігається до 12 годин

зберігається не більше доби

Запитання 7

Продукт, який небхідно замочувати на 30 хвилин у холодній воді перед тепловою обробкою

варіанти відповідей

картопля

огірки, зелень

нирки

риба

Запитання 8

Мішки з сипкими продуктами укладаються на стелажах штабелями, не більше

варіанти відповідей

8 штук у висоту

5 штук у висоту

10 штук у висоту

6 штук у висоту

Запитання 9

Згідно з санітарними правилами забороняється розморожувати м'ясо

варіанти відповідей

невеликими шматками

великими шматками

у воді

на столах

Запитання 10

Крупи, борошно, цукор слід зберігати в

варіанти відповідей

тарі постачальника

мішках

ящиках

засіках

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест