Прибирання території закладу ресторанного господарства проводиться
Кожен працівник закладу ресторанного господарства повинен мати комплекти санітарного одягу не менше ніж
Зміна санітарного одягу проводиться не рідше ніж
Металевий інвентар після миття і ополіскування
Робочу поверхню колоди для розрубування м’яса по закінченню роботи
Тільки для короткочасного зберігання їжі може використовуватися посуд виготовлений з
У закладах ресторанного господарства повинні бути комплекти обробних дошок і ножів в кількості не менше ніж
Ванни для миття посуду виготовляють з
Ширина робочого місця біля плити на одного працівника повинна становити не менше ніж
До фізичної дезінфекції відносять
Які пакувальні матеріали використовують
В закладах ресторанного господарства не допускається обладнання
Хімічній дезінфекції не піддаються
Цей вид прибирання проводиться при переході від однієї операції до іншої
Столовий посуд дезінфікують розчином хлорного вапна з концентрацією
Столовий посуд миють у ваннах з скількома відділами
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома