Перетворення енергії подразників
у нервовий імпульс.
Центральний відділ аналізатора
Рецептори смаку належать до
Прозора передня частина білкової оболонки,яка пропускає,заломлює та захищає око від пошкоджень,-це
Ділянка в центрі сітківки,де містяться переважно колбочки.
У паличках міститься пігмент
Під час переходу з темряви до світла настає тимчасове засліплення-це
Здатність ока сприймати предмети на різніх. відстанях-це
Нюхова зона розташована в такій частці півкуль
Провідниковий відділ смакового аналізатора представлениий нервом
Частина внутрішнього вуха з отолітовими апаратами на внутрішній поверхні-це
Рецепторний слуховий апарат-це
Тактильні рецептори-це
Центр терморегуляції розташований у
Вищим центром больової чутливості є
Внутрішні механорецептори-це
,
Найбільше у шкірі людини рецепторів
Інтероцептивна зона вісцеральної сенсорної системи розташована
в частці
Фокусування променів від предметів перед сітківкою-це
Порушення роботи окорухових м'язів
Нерівномірне заломлення світла частинами ока
Фокусування променів відпредметів за сіткікою
Смакові рецептори входять до складу
З якого рівня шум стає небезпечним для органа слуху та організму людини взагалі
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома