Здатність ока сприймати предмети на різних відстанях - це:
Прозора передня частина білкової оболонки, що пропускає та заломлює промені світла й захищає око від пошкоджень, - це:
До середнього вуха не належить:
Де здійснюється перетворення енергії подразників на нервові імпульси:
Рецептори смаку належать до:
Здатність пристосовувати рівень своєї чутливості до інтенсивності подразника - це:
Які структури сенсорних систем здійснюють нервове проведення збудження?
Вищим центром больової чутливості є:
У якій частці півкуль великого мозку розташовані нюхова, смакова й слухова зони?
Як називається орган рівноваги в людини?
Чутлива зона вісцеральної сенсорної системи розташована в частці:
Внутрішні механорецептори м'язів, сухожилків, суглобів і фасцій - це:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома