Температура холодних страв (крім спеціальних холодних страв) не повинна бути нижчою ніж:
Контроль за санітарним станом тумбочок і холодильників і палатах здійснює:
Харчування через гастростому здійснюють у разі непрохідності:
Ректальне штучне харчування - це:
Температура гарячих страв не повинна перевищувати:
Яку максимальну кількість їжі можна одноразово ввести через гастростому:
Перерва між ентеральним споживанням їжі вдень має бути не більше:
Годування хворого через зонд здійснюють у разі:
Для запобігання подразненню навколо гастростоми слід обробити:
За який період до сну має відбуватися останнє споживання їжі:
Які продукти можна вводити пацієнту перорально через шлунковий зонд:
Годування пацієнта через назогостральний зонд за допомогою лійки вводять живільну суміш Температури:
Із штучних методів годування тяжкохворих найефективнішим і таким, що найчастіше застосовують, вважають:
Пацієнт перебуває на ліжковому режимі у зв,язку з тяжкою недостатністю кровообігу. Який вид харчування ви йому призначите:
Парентеральне харчування призначають хворим з явищами непрохідності травного каналу. При внутрішньовенному крапельному методі вводять:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома