12 липня о 18:00Вебінар: Формування історичних уявлень учнів: практичні поради вчителю

Швидкість.Час.Відстань.

Додано: 10 грудня 2020
Предмет: Математика, 4 клас
Тест виконано: 3 рази
6 запитань
Запитання 1

Відстань 300 м Маринка пробігла туди і назад за 3 хв.З якою швидкістю бігла Маринка?

варіанти відповідей

300:3=100 м/хв

300+300=600 м

(300+300):3=200 м/хв

Запитання 2

Лижник подолав відстань 24 км туди і назад за 6 год.З якою швидкістю рухався лижник?

варіанти відповідей

24: 6=4 км /год

24+24=48 км

(24+24): 6=8 км /год

Запитання 3

Щоб знайти швидкість,треба відстань поділити на час.

варіанти відповідей

ні

так

Запитання 4

Щоб знайти відстань,треба швидкість помножити на час.

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 5

Щоб знайти час,треба відстань поділити на швидкість.

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 6

Швидкість лижника 13 км /год.Яку відстань він пройшов за 2 год?

варіанти відповідей

20 км

13+13=26 км /год

13 х 2=26 км

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест