Соуси

Додано: 9 червня 2020
Предмет:
Тест виконано: 160 разів
17 запитань
Запитання 1

Яка температура подавання гарячих соусів

варіанти відповідей

50-55°С

60-80°С;

65-70°С

Запитання 2

    Соуси середньої густоти використовують

варіанти відповідей

для запікання страв

для поливання страв

для тушкування страв

Запитання 3

Що кладуть в грибний соус для покращення смаку

варіанти відповідей

сметану

масло вершкове

вершки

Запитання 4

Який жир використовують для приготування молочного соусу

варіанти відповідей

рослинну олію

масло вершкове

тваринний жир

Запитання 5

Який соус готують без борошна

варіанти відповідей

молочний

польський

грибний

Запитання 6

Соус сухарний подають до

варіанти відповідей

страв з м'яса

страв з овочів

страв з риби

Запитання 7

Заправку для салату готують з такої сировини

варіанти відповідей

вода кип'ячена, сіль, оцет

олія рослинна, сіль, перець, цукор

олія, сіль, цукор, оцет, перець

Запитання 8

Маринад овочевий використовують

варіанти відповідей

для приготування м'ясних страв

для приготування овочевих страв

для приготування рибних страв

Запитання 9

Маса соусу на порцію

варіанти відповідей

75, 100, 125

75, 100

75, 100, 125, іноді 25

Запитання 10

Яка температура подавання холодних соусів

варіанти відповідей

20-25°С

10-12°С

18-20°С

Запитання 11

Рідкі соуси використовують

варіанти відповідей

для запікання

для поливання страв

для фарширування

Запитання 12

До яких страв подають соус основний червоний

варіанти відповідей

рибних

овочевих

м'ясних

Запитання 13

Для чого використовують рідкий молочний соус

варіанти відповідей

для запікання

поливання овочевих страв

для фарширування котлет

Запитання 14

Який соус готують без борошна

варіанти відповідей

сметанний

сухарний

грибний

Запитання 15

До яких страв подають соус голландський

варіанти відповідей

м'ясний

круп'яний

рибний

Запитання 16

З якого набору сировини готують соус майонез

варіанти відповідей

олія, яйця, гірчиця, цукор, оцет, сіль

олія, оцет, борошно, сметана, сіль

борошно, молоко, сметана, набір прянощів

Запитання 17

Який загусник використовують при виготовленні солодкого соусу

варіанти відповідей

розведену борошняну пасеровку

розведений крохмаль

розчинений желатин

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест