Подача блюд в обнос це-
російський спосіб
При ЯКОМУ способі офіціант спочатку показує принесене з роздачі блюдо гостю (з лівого боку), а потім перекладає страву в тарілку на підсобному (Приставному) столику і тільки після цього подає. Так порционируют салати, супи, другі соусні страви, запечені страви, інші страви складної раскладки?
комбінований спосіб це
європейський спосіб
В першу чергу отримують і подають відвідувачу:
Час очікування обслуговування відвідувача повинен складати до моменту подачі холодних страв:
Першими подаються:
Всі холодні закуски подають при температурі:
Подають гарячі закуски в ресторані:
Французький засіб подавання страв передбачає:
При подаванні других гарячих страв в «обнос», розкладаємо їжу:
Соус до страви подаємо:
При подаванні заправних супів слід подавати так:
Вживання першої страви є закінченим:
До борщу українського окремо подають:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома