Здатність ока сприймати предмети на різних відстанях, - це
Перетворення енергії подразникі у нервові імпульси здійснюється у
Центральним відділом аналізатора є
Рецептори смаку належать до
Прозора передня частина білкової оболонки, яка пропускає і заломлює промені світла та захищає око від пошкоджень, - це
Нюхова зона розташована в такій частині півкуль, як
Провіднковий відділ смакового аналізатора представлений нервом
Ділянка в центрі сітківки, яка вважається місцем найкращого бачення, - це
Вищим центром больової чутливості є
Найбільше у шкірілюдини рецепторів
Сенсорна система, за допомогою якої людина отримує найбільшу кількість інформації - це
Нерівномірне заломлення світла частинками ока - це
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома