Тушкування, це - вид теплової обробки овочів...
Гарніри з овочів можуть бути....
В якому цеху готують страви та гарніри з тушкованих овочіві?
До простих гарнірів входить..?
До комбінованих гарнірів відносять..?
Залежно від виду теплової обробки розрізняють страви з...?
Для тушкування овочі нарізують...?
Для приготування яких страв можна використовувати відвари з овочів?
Страви і гарніри з овочів подають...?
Які вимоги до якості овочів?
Який термін зберігання тушкованих овочів?
Якщо свіжа капуста має гіркуватий смак, її перед тушкуванням ...?
Вкажіть норми подавання основного гарніру на 1 порцію ?
Яка норма подачі подрібненої зеленні петрушки або кропу на порцію?
Овочі тушкують у посуді..?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома