1.Склад тіста «кляр» для смаження риби:
2. Яким має бути співвідношення жиру та риби для смаження її у фритюрі:
3. За якої температури смажать рибу:
4. Який соус подають до риби, смаженої у фритюрі:
5. Як розбирають рибу для смаження в тісті «кляр»:
6. Щоб смажена риба не кришилася, перед смаженням рибу слід ...
7. Які соуси рекомендують для жирної смаженої риби:
8. Що слід додати під час варіння океанічної та морської риби, яка має специфічний запах і присмак:
9. Аби зберегти колір і консистенцію форелі під час варіння, потрібно додати ...
10. Яку рибу смажать у фритюрі:
11. Підібрати соус до страви «Рибасмажена в тісті»
12. Смажену рибу зберігають на марміті або плиті не більше ніж ...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома