Яку рибу варять цілою...
Аби визначити готовність риби, її проколюють кухарською голкою....
Який соус подається до риби, смаженої у фритюрі......
Як розбирають рибу для смаження в тісті кляр...
Як подають раків....
Назвіть страву за такими органолептичними ознаками - виріб сплющено - округлої форми, запанірований у сухарях. Гарнір - картопля відварена, соус томатний. Колір на розрізі сірий. Консистенція м'яса, соковита.
Які соуси подають до припущенної риби..
Який хліб використовують для приготування котлетної маси...
Якій тепловій обробці піддають галушки рибні...
Зрази рибні січені подають з....
Гарячі рибні страви готують у....
При варінні риби цілими тушками , їх заливають ...
Судак по -київськи готують...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома