Свята. Традиції.

Додано: 23 квітня
Предмет: Англійська мова, 3 клас
Тест виконано: 43 рази
11 запитань
Запитання 1

1. Які є зимові свята?

варіанти відповідей

a). New Year

b). Mother's day

c). Easter

d). Christmas

Запитання 2

2. Що приносить Дід Мороз дітям під ялинку?

варіанти відповідей

a). flowers

b). presents

c). box

d). cars

Запитання 3

3. What is your favourite holiday?

варіанти відповідей

a). holidays

b). birthday

c). Easter

d). weekend

Запитання 4

4. Що готує твоя мама на твій день народження?

варіанти відповідей

a). fruits

b). candles

c). cake

d). sofa

Запитання 5

5. What have you on your birthday?

варіанти відповідей

a). flowers

b). books

c). presents

d). window

Запитання 6

6. Які ти знаєш весняні свята?

варіанти відповідей

a). Easter

b). Mother's Day

c). May Day

d). New Year

Запитання 7

7). When we celebrate Easter?

варіанти відповідей

a). Septemder

b). April

c). June

d). October

Запитання 8

8). Куди йдуть люди на Великдень?

варіанти відповідей

a). in the theatre

b). in the park

c). on the farm

d). to the church

Запитання 9

9. What we paint and colour at Easter?

варіанти відповідей

a). flowers

b). pictures

c). eggs

d). paska

Запитання 10

10. Що є символом Великодня?

варіанти відповідей

a). candle

b). paska

c). Easter eggs

d). Easter candy

Запитання 11

11. Як називається жіноче свято?

варіанти відповідей

a). Easter

b). New Year

c). Mother's Day

d). Christmas

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест