Технологічний одяг для кухні

Додано: 24 березня 2021
Предмет: Трудове навчання, 7 клас
Тест виконано: 218 разів
6 запитань
Запитання 1

Який одяг слід віднести до технологічного одягу для кухні? Жіночий та чоловічий варіант.

варіанти відповідей

Кітель, брюки, ковпак

Фартух, ковпак, нарукавники, хустина

Брюки (спідниця), халат (фартух), косинка

Запитання 2

За якими вимогами слід обирати тканину для пошиття кітеля (фартуха) для кухні?

варіанти відповідей

Водовідштовхувальні властивості, жировідштовхувальні властивості

Синтетична тканина, мало зминається

Висока термостійкість, має легко пратися

Високу теплопровідність, паропроникність, гігроскопічність

Запитання 3

Для побудови викрійки поясного виробу (фартуха) які із даних мірок будуть основними?

варіанти відповідей

Сс, Дв, Вг

Ст, Дв, Вг

Запитання 4

Яка лінія є серединою (згином) фартуха?

варіанти відповідей

ТТ1

ГН

ТН

Запитання 5

За якою форулою слід розраховувати ширину основи фартуха (ТТ1)?

варіанти відповідей

Сс:2+6

Ос+6

Ст:2+6

Запитання 6

Яким швом бажано обробляти бічні зрізи фартуха?

варіанти відповідей

Упідгин із закритим зрізом

Упідгин з відкритим зрізом

Петельним

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест