Технологія галузі М-21 Модуль 3

Додано: 9 грудня 2021
Предмет:
Тест виконано: 18 разів
12 запитань
Запитання 1

Цукровий буряк має високу кормову цінність За врожайності 300 ц/га коренів вихід кормових одиниць становить

варіанти відповідей

понад 100 ц/га.


понад 300 ц/га.


менше 150 ц/га.


менше 250 ц/га.


Запитання 2

Якщо в ґрунті не вистачає вологи, дихання рослин 

варіанти відповідей

посилюється, особливо у другій половині дня

не змінюється

сповільнюється у першій половині дня

знижується, у другій половині дня

Запитання 3

За способом використання сорти картоплі поділяють на 

варіанти відповідей

раньостиглі

технічні

кормові

універсальні

столові

Запитання 4

У весняних теплицях огірок вирощують

варіанти відповідей

в одній ультурозміні

в двох культурозмінах

в трьох культурозмінах

в п'яти культурозмінах

Запитання 5

Сорти кабачка і патисона поділя­ють на 

варіанти відповідей

ранньо­стиглі (до 100 діб), середньостиглі (101—120 доби)

середньопізні (121— 130 діб) і пізньостиглі (понад 130 діб)

ультраранні (до 40 діб), ранньостиглі (41—50 діб)

середньостиглі (51—60 діб) і пізньостиглі (понад 60 діб

Запитання 6

Насіння кавуна і дині висівають

варіанти відповідей

за напрямними щілинами

шахматним способом

стрічковим, пунктирним способом

рядковим або квадратно-гніздовим способом

Запитання 7

Типи культурного соняшнику. Виключити зайвий

варіанти відповідей

Лузальний

Насінневий

Олійний

Межеумок

Запитання 8

Озимий ріпак 

варіанти відповідей

рослина холодостійка

зовсім не витримує коливань температури від мі­нус 10 до 10 °С тепла

не вибагливий до вологи протягом усієї вегетації

досить вибагливий до родючості ґрунту

Запитання 9

М'яту висівають

варіанти відповідей

після просапних культур

після озимих по удобрених парах

після овочевих культур

бобових тра

Запитання 10

дворічна трав’яниста рослина родини селерових (Apiaceae). У перший рік життя утворює м’ясистий слабогіллястий корінь з великою розеткою прикореневих листків, на другий рік — прямостояче розгалужене стебло заввишки до 1 м, квітконоси і плоди.

варіанти відповідей

м'ята

фенхель

коріандр

кмин

Запитання 11

Ресурси, що піддаються безпосередньому регулюванню

варіанти відповідей

поживні речовини

температура й вологість повітря в посівах

температурний режим ґрунту

продуктивна волога в ґрунті

сонячна радіація

Запитання 12

Основним показником для визначення реальної господарської врожайності (РГВ) є

варіанти відповідей

прихід сонячної енергії

вологозабезпеченість, біогідротермічний потенціал, родючість грунту

ефективність використання матеріально-технічних ресурсів

вид технології.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест