14 липня о 18:00Вебінар: Школа без дискримінації: таємниці гендерного виховання

Технологія оздоблювальних і прикрашальних напівфабрикатів

Додано: 23 березня
Предмет:
Тест виконано: 4 рази
10 запитань
Запитання 1

Основа масляних кремів:

варіанти відповідей

вершки

вершкове масло

вершковий маргарин

Запитання 2

До крему масляного фруктового додають

варіанти відповідей

джем

желе

конфітюр

Запитання 3

Яка речовина припиняє піноутворення яєчного білка?

варіанти відповідей

кислота

цукор

жир

Запитання 4

У якому співвідношенні цукру і води готують сироп для просочування виробів?

варіанти відповідей

1:2

1:1,1

1:3

Запитання 5

Сироп являє собою суміш:

варіанти відповідей

цукру з водою

меду з водою

цукрової пудри з водою

Запитання 6

Крем білковий готують :

варіанти відповідей

одним способом

двома способами

трьома способами

Запитання 7

Для оздоблення кондитерських виробів використовують глазур:

варіанти відповідей

сирцева, шоколадна

сирцева, заварна

заварна, шоколадна

Запитання 8

Термін дозрівання помадки становить:

варіанти відповідей

6 - 10 год.

10 - 18 год.

12 - 24 год.

Запитання 9

Крем заварний зберігають тільки:

варіанти відповідей

на холоді

без холоду

не має значення на холоді чи без холоду

Запитання 10

Вологість крему білкового сирцевого становить:

варіанти відповідей

27%

20%

32%

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест