1. Товщина випечених млинчиків не повинна перевищувати:
2. Борошно не можна засипати надто швидко тому що:
3. У процесі випікання готові млинчики складають:
4. Температура води для вафельного напівфабрикату не повинна перевищувати:
5. Вафельне тісто погано відокремлюється від вафельниці:
6. Як розпушувач при приготуванні вафельного напівфабрикату використовують:
7. Час випікання вафельних листів становить:
8. Пісочне тісто за співвідношенням сировини розрізняють:
9. Температура жиру для пісочного тіста перед використанням повинна бути:
10. Для приготування пісочного тіста використовують цукровий пісок:
11. Пісочний напівфабрикат перед випіканням викладають на кондитерські листи:
12. В рецептурах кондитерських виробів яйця замінюються на меланж в пропорції:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома