Технологія приготування страв. Бутерброди.

Додано: 1 травня 2020
Предмет: Трудове навчання, 5 клас
Тест виконано: 235 разів
9 запитань
Запитання 1

Сервірування столу - це

варіанти відповідей

гарно оформлений та розписаний посуд

підготовка й оформлення його до споживання їжі

прикрашання столу квітами

прикрашання столу серветками

Запитання 2

Столовий посуд - це

варіанти відповідей

посуд для приготування їжі

посуд, що слугує для подавання та споживання страв

посуд для збереження їжі

одноразовий посуд

Запитання 3

Мова столових приборів. Що означає наступне розташування столових приборів?

варіанти відповідей

трапезу закінчено

не сподобалось

перерва

наступна страва

Запитання 4

Що таке етикет за столом?

варіанти відповідей

правила розміщення столових приборів на столі

порядок розсадження людей за столом

порядок подачі страв і напоїв

установлені норми поведінки та правила ввічливості людей під час прийому їжі

Запитання 5

Знайди помилку в поведінці за столом

варіанти відповідей

не користуйся зубочисткою

накладай велику порцію

чайну чашку тримай однією рукою, а піалу двома

сиди прямо, не розгойдуючись на стільці

Запитання 6

Закритий бутерброд називається

варіанти відповідей

канапе

ланч

сендвіч

грінвіч

Запитання 7

Приготуйте складний відкритий бутерброд

варіанти відповідей

батон

масло

картопля

шпроти

петрушка, лимон

сметана

Запитання 8

Готують бутерброди

варіанти відповідей

за кілька годин до подачі на стіл

безпосередньо перед подачею на стіл

за добу до подачі на стіл

під час прийому їжі

Запитання 9

Бутерброди розкладають на блюдо

варіанти відповідей

в один ряд

в чотири ряди

в два ряди

довільно

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест