Технологія приготування борщів

Додано: 1 березня
Предмет:
12 запитань
Запитання 1

В якому цеху готують перші страви?

варіанти відповідей

в гарячому цеху суповому відділенні

в гарячому та холодному цехах

в суповому відділенні гарячого цеху та холодному цеху

в холодному цеху

Запитання 2

До заправних супів належать:

варіанти відповідей

суп картопляний з фрикадельками

суп молочний з крупою

борщ львівський

бульйон з пельменями

Запитання 3

На якому бульйоні варять борщ український?

варіанти відповідей

рибному

м'ясо-кістковому

з птиці

грибному

Запитання 4

З чим подають борщ полтавський?

варіанти відповідей

з пампушками з часником

з галушками

з грінками

з галушками, шматком птиці, сметаною, зеленню

Запитання 5

Який вихід пампушок на порцію борщу 500 г?

варіанти відповідей

150 г

100 г

200 г

50 г

Запитання 6

Яка норма сметани і зелені на порцію борщу 500 г?

варіанти відповідей

10 г і 2-3 г

30 г і 5 г

35 г і 10 г

45 г і 4 г

Запитання 7

На якому бульйоні готують борщ дніпровський?

варіанти відповідей

м'ясо-кістковому

грибному

рибному

з птиці

Запитання 8

Як нарізають буряк для борщу полтавського?

варіанти відповідей

соломкою

скибочками

кубиками

часточками

Запитання 9

З якою крупою готують капусняк запорізький?

варіанти відповідей

з рисовою

з пшоняною

з гречаною

з пшеничною

Запитання 10

Яка температура подавання борщів?

варіанти відповідей

85 С

75 С

65 С

55 С

Запитання 11

Який борщ готують без капусти?

варіанти відповідей

Борщ український

Борщ полтавський

Борщ дніпровський

Борщ львівський'

Запитання 12

Яку з названих страв готують з квасолею?

варіанти відповідей

капусняк львівський

борщ дніпровський

капусняк з пшоном

борщ український

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест