Дати відповіді на запитання по темі уроку.
Який додадковий інгрідієнт додається до м'ясної, рибної, ліверної начинки для поліпшення смаку, надання начинці соковитості та однорідності?
Скільки Ви вивчили способів приготування м'ясної начинки?
Які інгрідієнти необхідні для приготування начинки ліверної?
Який інгрідієнт можна додати до рибної начинки замість білого соусу?
Як підготувати сушені гриби перед використанням?
Як підготувати рисову крупу перед використанням?
Які інгрідієнти необхідні для приготування начинки із сухофруктів?
При приготуванні картопляної начинки, чому не можна протирати зварену картоплю охолодженою?
Яка технологія приготування макової начинки?
Яка технологія приготування сирної начинки?
Які інгрідієнти необхідні для приготування горохової начинки?
Яка технологія приготування начинки зі свіжих яблук?
Яку необхідно провести теплову обробку молодої свіжої капусти для видалення гіркуватого присмаку перед її подрібненням?
Яка технологія приготування начинки з квашеної капусти?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома