Технологія приготування іжи. Салати

Додано: 1 квітня 2020
Предмет: Трудове навчання, 6 клас
Тест виконано: 304 рази
7 запитань
Запитання 1

Мистецтво приготування їжі називаються...

варіанти відповідей

Кулінарією



Мистецтво фотографії



Музичне мистецтво

Запитання 2

Приймання їжі в один і той же час це...

варіанти відповідей

Режим харчування



Дієта



Розпорядок дня

Запитання 3

Салати прийшли в міжнародну кухню з

варіанти відповідей

Франції

Германії

Давнього Риму

Італії

Запитання 4

Санітарно-гігієнічні вимоги до приготування

варіанти відповідей

Руки повинні бути ретельно вимиті

Дошка для оброблення продуктів повинна бути одна

Використовувати тільки свіжі продукти

Волосся повинне бути заплетане і заховане під шапочку.

Чистий посуд зберігати в відкритих шафах або на відкритих полицях

Приміщення кухні слід утримувати в чистоті і порядку. Регулярно робити вологе прибирання


Запитання 5

По основному продукту салати бувають

варіанти відповідей

м'ясні

овочеві

сирі

варені

рибні

фруктові

змішані

Запитання 6

Заправлені салати можна зберігати не більше

варіанти відповідей

12 год

24 год

6 год

48 год

Запитання 7

Прикрашають салати

варіанти відповідей

декоративними виробами

якими хочете продуктами

тими продуктами, які входять в їх склад

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест