1. Чому заморожене м'ясо слід розморожувати лише на повітрі?
Як надходить яловичина на підприємства ресторанного господарства?
Яке кулінарне використання товстого і тонкого країв яловичини?
Які порційні напівфабрикати можна нарізати із корейки свинини?
Для чого напівфабрикати перед паніруванням змочують у льєзоні?
З якого великошматкового напівфабрикату виготовляють ростбіф?
Яка маса великошматкових напівфабрикатів, призначених для тушкування?
Як нарізають овочі для шпигування великошматкових м'ясних напівфабрикатів?
З яких кулінарних частин яловичини готують відварне м'ясо?
З якої кулінарної частини яловичини нарізають біфштекс натуральний порційний?
З якої кулінарної частини яловичини нарізають лангет?
Під яким кутом нарізають лангет?
З якої кулінарної частини яловичини нарізають антрекот?
Яку форму має антрекот?
Який натуральний порційний напівфабрикат з яловичини панірують?
Які натуральні напівфабрикати належать до дрібношматкових?
З яких кулінарних частин яловичини нарізають бефстроганов?
Чи відбивають кусочки бефстроганов ?
З якої кулінарної частини м'яса яловичини нарізають шашлик?
З якої кулінарної частини м'яса яловичини нарізають гуляш?
Яке кулінарне використання корейки свинини?
Які напівфабрикати можна приготувати із грудинки баранини?
Які напівфабрикати можна приготувати із лопаткової частини свинини?
З якої частини м'яса свинини нарізають котлети натуральні?
З якої кулінарної частини свинини нарізають котлети відбивні?
Які котлети зі свинини змочують у льєзоні і панірують у сухарях?
З якої кулінарної частини свинини нарізають ескалопи?
Який шашлик готують із нирками?
Яка форма нарізання піджарки?
Яка форма нарізання напівфабрикату печеня по-домашньому?
Які кулінарні частини яловичини використовують для приготування натуральної січеної маси?
Які напівфабрикати виготовляють із натуральної січеної маси ?
Який напівфабрикат із натуральної січеної маси маринують?
В якій воді замочують пшеничний хліб для приготування котлетної маси?
Які напівфабрикати готують із м'ясної котлетної маси?
Який правильний варіант послідовності технологічного процесу обробки птиці?
До складу рецептури якого натурального напівфабрикату з птиці входить вершкове масло?
Назвіть правильний варіант приготування котлетної маси із сільськогосподарської птиці
Який напівфабрикат із сільськогосподарської птиці готують таким чином: підготовлену тушку розрізають уздовж і надають їй плоскої форми?
З якої частини тушки птиці готують натуральні фаршировані котлети ?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома