Показником якості і сорту борошна є
Тісто для вареників перед формуванням витримують
Тісто для вареників розкачують товщиною
Вареники формують
Тісто для локшини домашньої витримують перед формуванням
Вареників на порцію подають
М'ясну начинку готують
Для приготування начинки ліверної печінку
Тісто для пельменів розкачують товщиною
Пельменів на порцію подають
Маса 1 штуки пельменів повинна бути
Тісто для галушок перед формуванням витримують
Галушки нарізують на квадратики розміром
Галушок на порцію подають
Локшину домашню підсушують при температурі
Чебуреки формують у вигляді
Чебуреки смажать
Чебуреків на порцію подають
До галушок подають грибний соус, на 1 порцію в кількості
Скільки 3%-го оцту подають до 1 порції пельменів?
Пельмені формують
Вареники з ліверною начинкою подають
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома