Технологія приготування страв

Додано: 15 січня 2020
Предмет: Трудове навчання, 5 клас
Тест виконано: 156 разів
10 запитань
Запитання 1

До харчових продуктів рослинного походження належать:

варіанти відповідей

картопля

яйця

капуста

риба

Запитання 2

До харчових продуктів тваринного походження належать:

варіанти відповідей

молоко

сир

гречка

абрикоси

Запитання 3

Які продукти належать до овочів?

варіанти відповідей

горіхи

цибуля

морква

огірки

яблука

чорниці

Запитання 4

Які продукти належать до фруктів?

варіанти відповідей

абрикос

хурма

квасоля

помідори

ківі

слива

Запитання 5

Які продукти належать до ягід?

варіанти відповідей

помідори

суниця

чорниці

мандарини

гриби

горіхи

Запитання 6

До м"ясних продуктів належать:

варіанти відповідей

хліб

печінковий паштет

ковбаса рублена

котлета "київська"

сардельки дитячі

твердий сир

Запитання 7

До молочних продуктів належать:

варіанти відповідей

бринза

масло вершкове

олія оливкова

молоко незбиране

сироватка

йогурт

Запитання 8

До морепродуктів належать:

варіанти відповідей

раки

кальмари

яйця перепелині

ковбаса домашня

оселедець

скумбрія

Запитання 9

Які продукти потрібно покласти в каструлю, щоб приготувати пісний борщ?

варіанти відповідей

картопля,морква, капуста, червоний буряк

білі гриби

горіхи лісові

оселедець маринований

цибуля, часник

помідори свіжі

кріп свіжий

кавун

Запитання 10

Щоб зварити смачну манну кашу для дітей, потрібно мати такі продукти:

варіанти відповідей

молоко коров"яче свіже

м"ясо куряче

олію соняшникову

цукор

масло вершкове

яйця перепелині

крупу манну

картоплю

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест