технологія приготування страв з яєць та сиру (кухар 4 р)

Додано: 26 жовтня 2020
Предмет:
Тест виконано: 65 разів
11 запитань
Запитання 1

Омлети за способом теплової обробки бувають:

варіанти відповідей

варені, натуральні, запечені, фаршировані

парові, смажені, запечені

смажені, тушковані, змішані

Запитання 2

Використання яких яєць у підприємствах харчування заборонено санітарними правилами:

варіанти відповідей

качиних, гусячих, міражних курячих

холодильникових та вапнованих

дієтичних

забруднених

Запитання 3

Омлети можна приготувати:

варіанти відповідей

лише з дієтичних яєць

із столових яєць, меланжу, яєчного порошку

лише з яєць масою понад 46 г

Запитання 4

Основний цінний білок кисломолочного сиру:

варіанти відповідей

казеїн

міоглобін

колаген

пектин

Запитання 5

За способом теплової обробки страви з кисломолочного сиру поділяють:

варіанти відповідей

варені, тушковані, смажені

запечені, припущені, гарячі

варені, смажені, запечені

Запитання 6

Вміст жиру у напівжирного кисломолочного сиру становить

варіанти відповідей

9%

18%

5%

2%

Запитання 7

Для приготування гарячих страв (сирників, запіканок, бабок) використовують:

варіанти відповідей

напівжирний і нежирний сир 

лише жирний сир

лише нежирний сир

лише сир з пастеризованого молока

Запитання 8

Сир, який подають у натуральному вигляді

варіанти відповідей

обов'язково протирають

попередньо прогрівають

відтискають зайву вологу

не протирають

Запитання 9

З кислого сиру краще приготувати:

варіанти відповідей

сирники

запіканки

Запитання 10

Сирники зберігають до подавання у теплому місці:

варіанти відповідей

не більше 30 хв 

не більше 15 хв 

не більше 1години 

не більше 2 годин

Запитання 11

Кільця сирні

варіанти відповідей

смажать основним способом

смажать у фритюрі

запікають

припускають

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест