Страви з риби за способом теплової обробки поділяють на...
Перед смаженням основним способом рибу панірують....
Для смаження у фритюрі рибу використовують....
Рибу варити слід при температурі....
Під час варіння тріски, ставриди, сома, лина, щуки рекомендують додати ....
Для збереження кольору і консистенції форелі та осетрових риб під час варіння, потрібно додати.....
Рекомендовані гарніри до відварної риби....
Раків варять у воді....
Для страви креветки з підливою використовують креветки ....
Кальмари варять у киплячій воді не більше....
Морський гребінець варять у кип'ячій воді, на 1 кг філе беруть.....
Морепродукти не рекомендують варити довше ніж 15 хв, тому що вони....
Креветки розморожують...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома