1. Основною сировиною для приготування пісочного тіста є:
2. Пісочне тісто за співвідношенням сировини розрізняють:
3. Температура жиру для пісочного тіста перед використанням повинна бути:
4. Для приготування пісочного тіста використовують цукровий пісок:
5. Яка оптимальна температура яєць і меланжу перед збиванням бісквітного тіста?
6. Під час приготування бісквітного тіста яєчно-цукрова маса збільшується в об’ємі у:
7. До рецептури бісквітного тіста додають картопляний крохмаль, щоб:
8. Для ароматизації бісквітного тіста найкраще використовувати:
9. Заварний напівфабрикат осів під час випікання:
10. Для приготування вершкового крему використовують вершки:
11. Приготування дріжджового листкового тіста складається з таких операцій:
12. Сироп для просочування ароматизують:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома