Для тематичного оцінювання учнів з профісії "Кухар" за кваліфікаційним рівнем 4 розряд з теми "Технологія приготування тіста та виробів з нього"
За хлібопекарськими властивостями пшеничне борошно поділяють
Розпушувачі застосовують для того щоб...
Для замішування дріжджового тіста молоко або воду підігрівають до температури ...
При якій температурі бродіння тіста припиняється?
Коли змащують вироби із дріжджового тіста перед випіканням?
При якій температурі випікають невеликі вироби із дріжджового тіста?
При якій температурі випікають великі вироби із дріжджового тіста?
Які розпушувачі використовують для приготування прісного здобного тіста?
Визначте назву виробу по зображенню.
Виберіть, де зображено пиріг закритий
Визначте назву виробу по зображенню.
Виберіть вироби, які готують з дріжджового безопарного тіста
Які ознаки готової опари?
Якщо вироби з дріжджового тіста довго вистоювалися, то вони...
Чим найкраще змащувати вироби перед випіканням?
Тісто, призначне для смажених виробів, викладають і розробляють на столах ...
Коли при замішуванні дріжджового тіста додають розтоплений маргарин?
Скільки є способів приготування м'ясної начинки з цибулею?
Для начинки кисломолочний сир обов'язково...
Чи потрібно обчищати яблука від шкірочки для приготування начинки?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома